sunnuntai 4. helmikuuta 2018

Sisäkuvia sekaisesta talosta

Ajattelin nyt vilauttaa teille muutamalla hyvin pikaisesti räpsityllä kuvalla miltä työmaallamme tällä hetkellä näyttää. Nämä kuvat ovat siltä puolelta, mikä ei ole ihan tupaten täynnä lauta-, paneeli- ym kasoja. Alkaa jo näyttää melkein kodilta, eikö vain?


Yllä kuva olohuoneesta ruokailutilaan ja kylmälle verannalle päin. Huomatkaa! Lattiassa on parketti! Jee! Tuohon takan eteen tulevat nuo laatat, mitkä ovat tuossa pinossa.


Keittiönkin lattia on jo jotakuinkin valmis. Päädyimme laittamaan myös sinne parketin. Saa nähdä missä kunnossa pysyy... No, täytyy koittaa suojata kriittisimmät kohdat matoilla.


Pitkällisen harkinnan ja vääntämisen ja kääntämisen jälkeen meille tuli keittiöön massiivipuutasot. Ne käsiteltiin kertaalleen ennen asentamista ja tänään käsittelin ne vielä toiseen kertaan. Aika näyttää miten työläiksi nämä osottautuvat. Nyt ainakin tykkään niiden lämmöstä ja fiiliksestä keittiössä. Kuva otettu juuri heti käsittelyn jälkeen, joten siksi pinta vielä noin kiiltävä.


Takka on nyt täysin valmis! Hip hip hurraa! Suuri kiitos siitä isälleni, joka sen muurasi ja miehelleni, joka viimeisteli sen upeasti! Siitä tuli mielestäni todella näyttävä ja kaunis! Kirjoittelen jossain välissä vielä lisää takan muurauksesta ja muurarin mietteitä asiasta.

Takan päällä oleva taskulamppu ei muuten ole siellä ihan huvin ja varmuuden vuoksi. Tällä alueella on jostain syystä todella usein sähkökatkoja! Mies on siis välillä tehnyt viimeisiä hommia valmiiksi taskulampun valossa, kun jotain ei ole voinut jättää kesken. Takka ja puuliesi ovat tulevaisuuden talvien kannalta varmaan erittäin järkevät investoinnit tätäkin ajatellen.

Ja olihan takkaa vihdoin päästävä myös vähän testaamaan! Hormi veti humisten ja olisimme vain kaivanneet pari nojatuolia takan eteen fiilistelyä varten (ja ehkä vähän jotain herkkujuustoja ja vaikka lasilliset kuohuvaa...) Mutta oli tulta kesken raksapäivänkin ihana hetkeksi pysähtyä ihailemaan.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ilahduttavat kovasti! Kiitos niistä!